#

Сакаме да откриваме низ целиот свет

Туристичката агенција Генералтурист е агенција со долгорочно искуство во организација и реализација на туристички аранжмани за во Македонија и странство. Нудиме многубројни опции за резервација на авионски билети како и хотелско сместување низ целиот свет..

Генералтурист е туристичка агенција која се занимава и врши туроператорство, организира конгреси, но и ваш вистински избор доколку сакате организирани посети на сите балкански земји, но доколку сакате да ја посетите и запознаете Македонија ние сме вистинскиот избор!.

Ние како Генералтурист сместувањето во регионот ви го нудиме со најповолни цене и најдобри хотели! Ние ги исполнуваме вашите желби и замисли кој ги имате за вашиот совршен одмор! За балканските земји и Македонија со Early B ooking (навремена резервација) ви овозможуваме посета на најпопуларните дестинации!

Имаме специјални,посебни програми за крајбрежните места,организираме експертски конференции, туристички услуги и incentive туризам, rent a car, изнајмување приватни јахти и специјален трансфер на V.I.P гости!

Ние во Генералтурист се однесуваме спрема нашите клиенти како со семејство, и се трудиме да се чувствуваат како дома.Ние секогаш се трудиме нашите клиенти да бидат задоволни во секој поглед,и услуга на највисоко ниво!