ЛЕТО 2021 ВO ТУРЦИЈА

🏖☀️ЛЕТО 2021 ☀️✈️БОДРУМ, ТУРЦИЈА!!! 🇹🇷 🏖СПЕЦИЈАЛНИ ЦЕНИ за БОДРУМ, 🇹🇷🏖ТУРЦИЈА!!! 🏨Хотел: ROYAL ASARLIK BEACH 5* - Бодрум ️ [ULTRA ALL INCLUSIVE] ️🇹🇷 ️ #Бодрум,- #Турција 🇹🇷️ ️ ️ 😲😲😲25 % попуст 😲😲😲 За резервации заклучно со 📌Можност за букирање на авионски билети Скопје Бодрум Скопје Даламан со ✈Friendly Airline ✈Pegasus Аirlines Партнер на Генералтурист. ✈Тurkish Airlines 🤳Резервации и информации на тел: 02/3217-410 02/3222-499 Viber/whatsapp 076/206-678 e-mail: sales@generalturist.mk sales1@generalturist.mk aviokarti@generalturist.mk

🏖☀️ЛЕТО 2021 ☀️✈️БОДРУМ, ТУРЦИЈА!!! 🇹🇷 🏖СПЕЦИЈАЛНИ ЦЕНИ за JУНИ за БОДРУМ, 🇹🇷🏖ТУРЦИЈА!!! 🏨Хотел: Doria Hotel Bodrum 5* - Бодрум ️ [BED AND BREAKFAST] ️🇹🇷 ️ #Бодрум,- #Турција 🇹🇷️ ️ ️ од 01 Јуни - 30 Јуни 45 € по лице на ден во двокреветна соба Минимум 3 ноќевања. За резервации заклучно со 📌Можност за букирање на авионски билети Скопје Бодрум Скопје Даламан со ✈Friendly Airline ✈Pegasus Аirlines Партнер на Генералтурист. ✈Тurkish Airlines 🤳Резервации и информации на тел: 02/3217-410 02/3222-499 Viber/whatsapp 076/206-678 e-mail: sales@generalturist.mk sales1@generalturist.mk aviokarti@generalturist.mk