проверете

Голема турнеја низ Турција

проверете

Мраморно море

Истанбул - Бурса - Асос - Галиполи - Одрин Северноегејскиот брег

проверете

Кападокија, турска ривиера Ликија и Истанбул

Ургуп - Коња - Анталија - Фетије - Памукале – Истанбул

проверете

Кајсери-Кападокија – Коња –Анкара- Истанбул

проверете

Киликија, Кралство Комагена & Месопотамија

Адана - Мерсин - Антакија / Искендерун - Адијаман - Газиантеп - Сан-лиурфа - Мардин

проверете

Месопотамија и Кралството Комагена

Мардин - Мидијат - Санлиурфа - Газиантеп – Адијаман / 5 ноќевања